середа, 24 серпня 2016 16:57

Бойко травмувався на тренуванні "Бешикташа"

Бойко травмувався на тренуванні "Бешикташа"

Український голкіпер "Бешикташа" Денис Бойко отримав травму лівого стегна на тренуванні команди.

Офіційної інформації з приводу термінів відновлення резервного воротаря "Бешикташа" немає, але турецька преса повідомляє про три-чотири тижні без футболу для Бойка.

Таким чином, швидше за все, Бойко не візьме участі у матчі відбору до Кубка світу-2018 у складі збірної України проти Ісландії, який відбудеться 5 вересня на НСК "Олімпійський" у Києві. Підготовку до поєдинку синьо-жовті почнуть вже 29 серпня.

Раніше "Малага" активно вела переговори щодо трансферу Дениса, маючи намір взяти його в оренду. Поки невідомо, чи зірветься потенційний перехід через травму екс-гравця "Дніпра".

28-річний Денис Бойко перейшов у "Бешикташ" з "Дніпра" в минулому січні, підписавши з турками контракт до літа 2020 року. Проте, не дивлячись на високий рівень очікувань, Бойко зіграв у минулому розіграші турецької Суперліги тільки 3 матчі, які запам'яталися помилками у не найскладніших ситуаціях.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дениса Бойка включили до ТОП-11 трансферів тижня

Більш того, у новому сезоні Бойко взагалі може виявитися третім воротарем команди, так як цього літа "Бешикташ" підписав екс-голкіпера "Депортиво" Фабрі. Це може поставити жирний хрест на перспективах Дениса.

Раніше цього літа ЗМІ неодноразово писали про можливе повернення Бойка у київське "Динамо", а також інтерес до воротаря з боку грецького ПАОКа.

Зараз ви читаєте новину «Бойко травмувався на тренуванні "Бешикташа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі