середа, 06 березня 2024 21:53

Бій українського боксера в США не відбувся через арешт суперника

Бій українського боксера в США не відбувся через арешт суперника
Бій між українським суперважковаговиком Владиславом Сіренком та американським боксером Деоном Ронні Гейлом не відбувся через несподівані обставини. Фото: instagram.com/vladsirenkoboxing

Бій між українським суперважковаговиком Владиславом Сіренком (19−0, 16 KO) та американським боксером Деоном Ронні Гейлом (5−17−1, 4 КО) не відбувся через несподівані обставини.

Бій мав відбутися 5 березня в американському Нешвіллі, проте був скасований через те, що Гейла заарештували, коли він їхав на поєдинок. Про це повідомляє Luckypunch.net.

Причина арешту американського боксера наразі невідома.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Названі суми гонорарів Джошуа та Нганну

Сіренко розповів, що суперник був заарештований до того, як він приїхав на бій.

"Такого в моєму досвіді ще не було! Але бій зробимо. Трохи пізніше. А зараз працюємо над цим. Дуже багато проблем виникло перед цим поєдинком. І все вирішувалося практично в останній момент. Я до останнього не знав, відбудеться поєдинок чи ні. Лише в день бою, о 14:00, точно стало відомо, що бою не буде", - прокоментував ситуацію Сіренко.

У своєму останньому бою, який відбувся в грудні 2021 року, українець переміг співвітчизника Андрія Руденка.

Український важковаговик Владислав Сіренко відмовився від ряду поєдинків із російськими боксерами.

На рішення боксера не вплинув навіть великий гонорар. Про це повідомляє офіційний сайт Національної ліги професійного боксу України.

28-річний українець заявив, що не виходитиме в ринг із росіянами за будь-яких фінансових умов. Боксер приголомшив запропонованою сумою за бій з представником РФ.

Зараз ви читаєте новину «Бій українського боксера в США не відбувся через арешт суперника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі