понеділок, 29 червня 2009 19:11

Блаттер поставив ПАР 7,5 за Кубок Конфедерацій

Блаттер поставив ПАР 7,5 за Кубок Конфедерацій

Президент ФІФА Йозеф Блаттер поставив оцінку організаторам Кубка Конфедерацій, який пройшов у ПАР. Блаттер оцінив організацію турніру на 7,5 балів за десятибальною шкалою. Президент ФІФА відзначив, що задоволений тим, як пройшов турнір. Про це повідомляє агентство DPA.

За словами Блаттера, головною проблемою, з якою довелося зіткнутися оргкомітету Кубка Конфедерацій, стали труднощі з транспортом. У ПАР нерозвинена система суспільного транспорту, і на чемпіонаті світу 2010 року, який пройде в цій країні, у 450 тисяч вболівальників, які приїдуть, можуть виникнути труднощі з пересуванням з міста в місто, відзначив президент ФІФА.

Блаттер також підкреслив, що в даний час в ПАР недостатньо готелів для прийому фанатів.

В той же час президент ФІФА відзначив гостинність місцевих жителів і в черговий раз виступив в захист вувузел - південноафриканських дудок, які просили заборонити проносити на матчі деякі європейські футболісти. За словами Блаттера, вувузела - частина південноафриканської культури, і місцевим уболівальникам потрібно дати насолодитися грою.

Кубок Конфедерацій завершився в ПАР 28 червня. Переможцем цього турніру стала збірна Бразилії, яка у фіналі з рахунком 3:2 перемогла команду США. Третє місце зайняла збірна Іспанії.

За матерыалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Блаттер поставив ПАР 7,5 за Кубок Конфедерацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі