четвер, 21 серпня 2014 12:02

Благодійний забіг у Києві: кошти передадуть солдатам, які постраждали в зоні АТО
7

Фото: kyivhalfmarathon.org

20 серпня в Києві відбулася прес-конференція присвячена 4-му міжнародному напівмарафону Kyiv Half Marathon.

Цього року свято спорту та здорового способу життя відбудеться у неділю, 28 вересня. Спортивна складова напівмарафону зазнала значних змін - до бігових змагань додалися змагання ролерів та скандинавської ходьби. Страт і фініш забігів відбудуться на Контрактовій площі, всі спортсмени рухатимуться вул. Сагайдачного, а далі маршрути варіюватимуться в залежності від дистанції.

В день змагання частина вулиць на Подолі буде перекрита. 28 вересня на Контрактовій Площі працюватиме "марафонське містечко", в його межах буде квартал безкоштовних дитячих розваг, вулиця майстер-класів, та зона харчування.

В рамках Kyiv Half Marathon відбудеться благодійний забіг "Сильні духом". Вартість реєстрації на благодійний забіг – 100 грн., всі зібрані кошти будуть направлені на допомогу солдатам, які постраждали в зоні АТО, які перебувають в Головному військово-клінічному госпіталі МО України.

Також, вперше в історії вітчизняних змагань відбудеться благодійний марафон, у якому змагатимуться 5 благодійних фондів: кожен фонд представлятиме 5 фандрайзерів марафонців, які збиратимуть кошти на конкретні потреби. Серед фандрайзерів: Валерій Харчиших (Друга Ріка), Ірена Карпа, Дмитро Монатік, Даша Малахова та інші.

"Kyiv Half Marathon 2014 – не просто розважальний захід, це подія, яка об'єднує людей довкола однієї ідеї – здорового способу життя. Здорова нація = сильна нація, а значить, разом, ми зможемо подолати всі негаразди і побудувати нову процвітаючу Україну.

Цього разу ми приділили значну увагу соціальній складовій і у нас буде функціонувати відразу 2 благодійні напрями: благодійний марафон та забіг "Сильні духом". Ми спеціально обрали дистанцію 2 кілометри, аби кожен охочий, міг долучитися до змагання". - Дмитро Черницький, генеральний менеджер Kyiv Half Marathon.

Зараз ви читаєте новину «Благодійний забіг у Києві: кошти передадуть солдатам, які постраждали в зоні АТО». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі