четвер, 29 червня 2023 16:52

Бій за звання абсолютного чемпіона світу між Усиком та Ф'юрі цьогоріч не відбудеться

Бій за звання абсолютного чемпіона світу між Усиком та Ф'юрі цьогоріч не відбудеться
Потенційний бій володаря чемпіонських поясів WBO, WBA, IBF, IBO Олександра Усика і чемпіона за версією WBC Тайсона Ф'юрі посунули в часі на 2024-й. Фото: колаж Championat

Бій за звання абсолютного чемпіона світу в хевівейті між чемпіоном WBA, WBO та IBF у надважкій вазі українським боксером Олександром Усиком (20-0, 13 КО) і чемпіоном WBC британцем Тайсоном Ф'юрі, найімовірніше, цьогоріч організувати вже не зможуть.

У грудні поєдинок Усик – Ф'юрі не відбудеться. Про це заявив журналіст talkSPORT Майкл Бенсон.

Тепер потенційний бій володаря чемпіонських поясів WBO, WBA, IBF, IBO і чемпіона за версією WBC посунули в часі на 2024-й.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мегабій Усика з Ф'юрі в Саудівській Аравії на межі зриву

Українець і "Циганський Король" могли зустрітися в межах турніру найсильніших боксерів у Саудівській Аравії.

Компанію Усику та Ф'юрі магли скласти інші важковаговики – британець Ентоні Джошуа та Деонтей Вайлдер зі США. Утім, промоутер Френк Воррен розвінчав чутки про домовленості.

"Тайсон Ф'юрі не битиметься з Олександром Усиком у грудні в Саудівській Аравії. Френк Воррен сказав, що саудити можуть відкласти свої плани на січень, тому Ф'юрі наполягає на поєдинку в Сполученому Королівстві", – розкрив деталі Бенсон.

У березні Тайсон Ф'юрі запропонував Олександру Усику провести бій без опції реваншу. У відповідь промоутер володаря поясів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Усика сказав, що Ф'юрі шукає варіанти, щоб відмовитися від бою.

Після цього президент WBA Гільберто Мендоза повідомив, що команди Усика та Ф'юрі проінформували організацію про припинення переговорів.

У ЗМІ була інформація, що боксери можуть побитися на супертурнірі в Саудівській Аравії. Раніше повідомляли також, що поєдинок між Усиком та Ф'юрі має всі шанси відбутися цієї зими.

Якщо володар поясів WBA, WBO та IBF у суперважкій вазі Олександр Усик проведе поєдинок із чемпіоном світу за версією WBC Тайсоном Ф'юрі у Саудівській Аравії, то гонорар українця становитиме близько $50 млн, розповів інсайдер Гарет Девіс. Ф'юрі у такому випадку отримає за бій до $90 млн.

Зараз ви читаєте новину «Бій за звання абсолютного чемпіона світу між Усиком та Ф'юрі цьогоріч не відбудеться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі