середа, 28 листопада 2012 12:08

Бій Володимир Кличко - Ф'юрі може пройти в Німеччині у травні-липні

Бій Володимир Кличко - Ф'юрі може пройти в Німеччині у травні-липні
Володимир Кличко у лютому зустрінеться з Повєткіним ФОТО: sport-xl.net

Бій чемпіона світу з боксу у важкій вазі Володимира Кличка з Тайсоном Ф'юрі може пройти в травні-липні майбутнього року на одному зі стадіонів у Німеччині, заявив промоутер британського спортсмена Мік Хеннессі.

Кличко-молодший, який в даний час володіє титулами чемпіона світу за версіями IBF і WBO, а також поясом суперчемпіона WBA, повинен в лютому зустрітися з регулярним чемпіоном WBA росіянином Олександром Повєткіним. Ф'юрі, який не знає поразок на професійному рингу, в найближчу суботу в Белфасті проведе бій з американцем Кевіном Джонсоном.

"Бій з Володимиром може пройти на стадіоні, і ми розглядаємо варіанти в травні, червні або липні. Німеччина - найкращий варіант місця проведення поєдинку", - наводить портал Boxingnews24 слова Хеннессі, який відзначив, що він вже провів переговори з менеджером українця Берндом Бенте. Сторони домовилися повернутися до більш детального обговорення за підсумками бою Ф'юрі - Джонсон.

Кличко-молодший свій останній бій - проти поляка Маріуша Ваха - провів на 16-тисячній арені в Гамбурзі, а до цього протягом п'яти років організовував свої поєдинки на футбольних стадіонах, де збиралося кілька десятків тисяч глядачів.

Хеннессі вважає, що Ф'юрі може розраховувати і на бій з Віталієм Кличком. Всесвітня боксерська рада (WBC) посприяла цим надіям, оголосивши бій в Белфасті поєдинком претендентів на титул, який в даний час належить Кличку-старшому.

На думку експертів, Ф'юрі все ж вибере поєдинок з Володимиром, в якому його шанси на перемогу вищи, ніж у бою з Віталієм.

Зараз ви читаєте новину «Бій Володимир Кличко - Ф'юрі може пройти в Німеччині у травні-липні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі