неділя, 09 січня 2011 20:18

Біатлон. Седнєв фінішував в останньому десятку

Біатлон. Седнєв фінішував в останньому десятку

Черговою перемогою норвезького вундеркінда Тар'є Бо закінчилася захоплююча гонка з масовим стартом на четвертому етапі Кубка світу, який проходить в німецькому Оберхофі. Сім спортсменів по ходу гонки виходили на лідируючі позиції. Але в результаті першим фінішну риску перетнув саме норвежець із жовтою майкою на плечах. Друга перемога в новому році у Тар'є із двох проведених стартів.

Другим у гонці, як і в боротьбі за Великий Кришталевий Глобус став співвітчизник Бо Еміль Свендсен, який зумів вирвати вищий щабель п'єдесталу пошани в протистоянні з Іваном Черезовим. Для Росії це другий подіумний успіх в сезоні в чоловічій частині змагань. І обидва вони - на рахунку Черезова.

До речі, інші представники росіян також відзначилися високими результатами: Андрій Маковєєв і Максим Чудов склали разом з Черезовим російське тріо під час квіткової церемонії. Та й у шістці найшвидших на трасі відразу четверо наших східних сусідів.

Єдиний представник України Сергій Седнєв сьогодні на трасі боровся, як міг, але було видно, що за рівнем готовності капітан нашої команди зараз далекий від себе ж грудневого зразка. Тому максимум, що вийшло у Сергія - набрати 15 залікових балів у Кубку світу і втримати своє п'яте місце в загальному заліку. Седнєв настріляв три штрафних кола і фінішував лише двадцять шостим з 30-и.

Мас-старт.

Чоловіки

1. Тар'є Бо (0 +1 +0 +1) 39:51,3

2. Еміль Свендсен (1 +0 +2 +0) +2,4

3. Іван Черезов (0 +0 +1 +1) +4,1

...

26. Сергій Седнєв (0 +0 +2 +1) +2:33,3

За матеріалами Biathlon.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Біатлон. Седнєв фінішував в останньому десятку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі