вівторок, 12 квітня 2011 15:18

Безпрограшна серія "Браги" склала десять матчів

Безпрограшна серія "Браги" склала десять матчів

Португальська "Брага" продовжила свою серію без поразок у всіх турнірах до десяти матчів, обігравши в рамках 26-го туру національного чемпіонату на своєму полі "Гімарайнш" і вийшовши на третє місце в турнірній таблиці. Про це повідомляє офіційний сайт "Динамо".

Враховуючи близькість поєдинку з "Динамо" в Лізі Європи, наставник "Браги" Домінгуш Пасьєнсія вдався до певної ротації, залишивши в запасі, зокрема, капітана Вандіньо і лідера команди Алана. Звітна зустріч обіцяла цікавий і безкомпромісний футбол, оскільки команди розташувалися по сусідству в турнірній таблиці.

У першому таймі на полі було багато боротьби, але на табло як і раніше горіли нулі. Довелося Домінгушу Пасьенсії після перерви кидати в бій Алана, якому судилося забити третій м'яч у ворота "Гімарайнш". До всіх трьох м'ячів доклав ногу Укра - двічі його навіси з кутових замикали Паулао і Алан, а між цими голами нападник відзначився сам, потужно пробивши з-за меж штрафного майданчика.

Вже в компенсований час Кака "привіз" пенальті у свої ворота, який успішно реалізував Едгар, але на підсумковий результат це, звичайно, не вплинуло.

Чемпіонат Португалії. 26-й тур

"Брага" - "Гімарайнш" - 3:1

"Брага": Артур, Сільвіу, Кака, Паулао, Мігель Гарсія, Угу Віана, Куштодіу, Елдер Барбоза (Алан, 46), Моссор, Укра, Ліма.

Голи: Паулао (61), Укра (63), Алан (76) - Едгар (90 +5).

Зараз ви читаєте новину «Безпрограшна серія "Браги" склала десять матчів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі