четвер, 18 березня 2021 23:58

Без шансів: чому "Вільярреал" переміг "Динамо"

Без шансів: чому "Вільярреал" переміг "Динамо"
Жерар Мореро став злим генієм "Динамо". Фото: Gettyimages.com.

У матчі-відповіді 1/8 Ліги Європи "Вільярреал" переміг "Динамо" - 2:0. 1-ша гра у Києві завершилася теж перемогою іспанців – 2:0. За сумою 2-х матчів динамівці програли з рахунком - 0:4.

Що потрібно знати про гру в Іспанії?

Мірча Луческу здивував складом. На лаві запасних залишилися Микола Шапаренко та Аретм Бесєдін. Останній залишився поза складом через пошкодження.

Провал захисту "Динамо". Оборона гостей провела слабкий матч. Під час пропущених м'ячів припустилися грубих індивідуальних помилок. Антигероєм став Віталій Миколенко, який спочатку дав подати, а потім обрізався біля власних воріт.

Унаї Емері віднісся із всією серйозністю до "Динамо". Попри перевагу у 1-му матчі господарі грали із повною концентрацією та самовіддачею поки рахунок не став 2:0. Ніякої недооцінки суперника не було.

Антигероєм став Віталій Миколенко, який спочатку дав подати, а потім обрізався біля власних воріт

Жерар Морено відзначився дублем. Форвард збірної Іспанії двічі використав помилки оборони суперника.

Віталій Буяльський мав найкращі моменти у гостей. Півзахисник "Динамо" міг двічі забити, але не зміг реалізувати свої шанси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна ризикує втратити Лігу чемпіонів за рік

План Луческу не спрацював. Без Шапаренка виникли проблеми із контролем м'яча та виходом із під пресингу. Гості повністю програли середину поля. Жерсон Родрігес не допоміг в бажанні проводити швидкі атаки.

"Вільярреал" закономірно йде далі. Емері в обох матчах обіграв в тренерській дуелі Луческу. Клас іспанської команди був на голову вище за "Динамо". Луческу так нічого не зміг запропонувати супернику серйозного. В обох матчах "Вільярреал" грав із великим запасом та повністю контролював гру.

Жеребкування 1/4 Ліги Європи відбудеться 19 березня. Початок о 14:00.

Інший представник України "Шахтар" на стадії 1/8 Ліги Європи "Шахтар" вдома програв "Ромі" - 1:2. "Гірники" також завершують свій єврокубковий сезон.

22 березня "Динамо" в рамках УПЛ зіграє проти львівського "Руха". Початок матчу о 17:00.

Зараз ви читаєте новину «Без шансів: чому "Вільярреал" переміг "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі