четвер, 18 березня 2021 21:54

"Шахтар" безнадійно програв "Ромі"

"Шахтар" безнадійно програв "Ромі"
"Шахтар" провалив матч у Римі. Фото: Reuters

Донецький "Шахтар" програв і другу гру в Лізі Європи римській "Ромі" – 1:2 і вибув із турніру. За гостей двічі забив Майораль, за господарів – Жуніор Мораєс.

Після матчу бачаться смішними заяви керівників "Шахтаря" про якийсь там реванш. Невже вони насправді думали про вихід до наступного раунду? Напіврезервний склад "Роми" не мав жодних проблем із "Шахтарем". Гірники знову провалилися в атаці. Ніякої фантазії, видумки, нестандартних ходів. І головне, зовсім не було швидкості в діях гірників.

Усі розмови про вихід донеччан із кризи після впевненої перемоги над "Десною" насправді виявилися тимчасовим покращенням, яке наступає у важкохворого перед смертю. Усім здається, що найгірше позаду, а насправді це лише коротка передишка перед неминучим. Очевидно терапевтичними методами "Шахтар" уже не оживити. Можна відтягти операцію до літа, але надії на покращення вже нема.

Виявляється, недостатньо лише прибрати Тайсона й Марлоса з основного складу, щоби прийшли перемоги. Наступний тренер точно прибере з основи Вітао. Бо зовсім незрозуміло, за які заслуги цей молодий чоловік грає в центрі захисту гірників? Такі самі запитання можна ставити і перед Майконом із Маркосом Антоніо.

Не виручив "Шахтар" і хвалений горезвісний Трубін. Останнім часом велися розмови, що Анатолій має стати ледь не першим номером збірної. Фанатам Трубіна варто передивитися другий пропущений гірниками м'яч. Анатолію ще дуже далеко до першого номера збірної. Виявилося, що витіснити з основи П'ятова і стати надійним голкіпером – не одне й те ж.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гравець "Шахтаря" захворів на коронавірус

Серія із невдалих ігор "Шахтаря" непристойно затяглася. Лише минулої неділі гірники розбили "Десну". А до цього були поразки від "Зорі" й "Агробізнесу", скандальна перемога над "Олімпіком" і безнадійний програш "Ромі" в столиці Італії.

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" безнадійно програв "Ромі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі