вівторок, 17 червня 2008 09:11

Беєнхаккер: хорвати здатні виграти Євро

Беєнхаккер: хорвати здатні виграти Євро

Наставник збірної Польщі Лео Беєнхаккер залишився розчарований виступом своєї команди на Євро, проте не осуджує нікого з гравців. Поляки вчора програли Хорватії 0:1 і не змогли вийти у чвертьфінал турніру.

- Ми старалися, проте цього було недостатньо. Впродовж усього турніру ми виступали приблизно на одному рівні. Всі ми дуже розчаровані, оскільки у кожного були амбіції виступити успішніше. Це було цілком реально, адже у кваліфікації ми грали набагато краще. Повинен визнати, що ми зіграли невдало. Ключові гравці Ебі Смолярек, Маріуш Левандовські і Яцек Кжинувек, які допомогли нам пробитися у фінальну стадію, перебували не в кращій формі. Я не осуджую їх. Жоден гравець не може впродовж трьох років або навіть більше одного сезону виступати на стабільно високому рівні, особливо, коли тобі протистоять такі серйозні суперники. У збірній Хорватії зібрані фантастичні гравці. Мені здається, почавши чемпіонат у ранзі аутсайдера, вони здатні в результаті відсвяткувати перемогу.

ru.euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «Беєнхаккер: хорвати здатні виграти Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі