вівторок, 17 червня 2008 08:59

"Це була перемога великої хорватської збірної"

"Це була перемога великої хорватської збірної"

Головний тренер Збірної Хорватії Славен Біліч після перемоги в третьому поспіль матчі на чемпіонаті Європи відзначив силу не тільки своєї команди, але і національної збірної Польщі.

- Перемога у трьох матчах поспіль - відмінний результат, особливо, коли мова йде про чемпіонаті Європи. Звичайно, ми не перші, кому це вдалося, але таких команд не дуже багато. Значить, ми мали рацію - ці хлопці можуть провести відмінний матч. Це заслужена перемога, і, коли б не майстерність воротаря поляків Артура Боруца, ми б ще до перерви вели з різницею в два м"ячі. Поляки - не дуже зручний суперник, вони сильні і добре організовані. Австрійцям і німцям також довелося нелегко в поєдинках з дружиною Лео Беєнхаккера. Поляки йдуть на чужу половину з п"ятьма або навіть шістьма гравцями і можуть створити вам немало проблем. Ми перемогли не тому, що суперник грав погано, а тому, що самі провели видатний матч. Я впевнений, що це була перемога великої хорватської збірної, а не поразка поганої команди Польщі.

ru.euro2008.uefa.com

Зараз ви читаєте новину «"Це була перемога великої хорватської збірної"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі