четвер, 15 липня 2010 17:38

Берлусконі не має наміру купувати для "Мілана" дорогих гравців

Берлусконі не має наміру купувати для "Мілана" дорогих гравців

Президент "Мілана" Сильвіо Берлусконі натякнув, що клуб не має наміру купувати дорогих футболістів, нагадавши, що в останні роки бюджет "россонері" серйозно виснажився.

Незважаючи на те, що міланці проявляють інтерес до боснійського форварда німецького "Вольфсбурга" Едіна Джеко, а також нападаючого збірної Німеччини Лукаша Подольські, Берлусконі вважає, що клуб знаходиться у непростій фінансовій ситуації.

"За сім років я витратив 427 млн євро своїх особистих грошей на клуб, - відзначив керівник "Мілана". - І коли я дивлюся в баланс, то ледь не втрачаю свідомість".

Фінансові труднощі спровокували хвилю чуток про можливий продаж клубу "Газпрому" та спонсору команди компанії Fly Emirates. Жартома Берлусконі заявив, що готовий розглянути можливість продажу своєї частки в клубі.

"Якщо вони запропонують мені 427 мільйонів євро, я погоджуся", - додав він.

За відомостями видання, збитки "Мілана" в минулому сезоні склали 10 мільйонів євро, незважаючи на продаж бразильця Кака в мадридський "Реал" минулого літа.

За матеріалами РИА Новости

Зараз ви читаєте новину «Берлусконі не має наміру купувати для "Мілана" дорогих гравців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі