вівторок, 08 квітня 2008 10:04

Бенітес: у грі з "Арсеналом" гратимемо на перемогу

Сьогодні, 8 квітня, о 21 годині 45 хвилин за київським часом, у матчі-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіонів "Ліверпуль" прийме лондонський "Арсенал". Перша зустріч завершилася внічию - 1:1. Напередодні гри головний тренер "червоних" Рафаель Бенітес заявив, що не дивлячись на те, що команді для виходу в півфінал достатньо буде нульовою нічиєю, його влаштує тільки перемога.

- Цей матч буде для "Арсенала" найголовнішим в тому випадку, якщо вони хочуть виграти в нинішньому сезоні хоч би один трофей. Адже стати чемпіонами прем"єр-ліги для них буде надзвичайне складно. Осічка "Манчестер Юнайтед" залишила "канонірам" невеликий шанс, але я не вважаю, що вони зараз думають про чемпіонський титул. Що стосується нас, то ми не хочемо завершити цей матч нульовою нічиєю, хоч вона і дозволить нам пройти в півфінал. Нам важливо буде забити гол, - заявив Бенітес.

"Чемпіонат.ру" 
Зараз ви читаєте новину «Бенітес: у грі з "Арсеналом" гратимемо на перемогу ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі