середа, 26 березня 2008 16:32

Бенітеса вважають головним претендентом на місце тренера "Барселони"

Рафаель Бенітес є головним кандидатом на місце головного тренера "Барселони", яке в даний момент займає голландець Франк Райкаард, повідомляють джерела з Іспанії.

Керівництво іспанського гранда незадоволене роботою Райкаарда. Вже влітку президент "Барси" Жоан Лапорта має намір підшукати нового тренера. Ходили чутки, що клуб цікавиться Жозе Моуріньо. Португалець саме в "Барселоні" з посади одного з помічників почав свою тренерську кар"єру.

Проте, як повідомляють іспанські El Mundo Deportivo і Marca фаворитом на посаду наставника каталонського клубу є нинішній головний тренер "Ліверпуля" Рафаель Бенітес.

Перед початком нинішнього сезону керівництво клубу виділило величезні кошти на зміцнення команди. Були придбані ряд гравців високого рівня. Проте, "Ліверпуль" серйозно ризикує залишитися без трофеїв за підсумками сезону. За цей факт, а також за частенько нестабільну гру, що демонструється командою, Бенітес не раз піддавався критиці.

Раніше Бенітес успішно працював з іншим іспанським клубом "Валенсією". Повідомляється, що вже влітку президент "Барселони" Лапорта, якому особисто дуже симпатичний Бенітес, може почати офіційні переговори про перехід тренера.

"Еврофутбол"
Зараз ви читаєте новину «Бенітеса вважають головним претендентом на місце тренера "Барселони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі