понеділок, 04 червня 2012 13:23

Б'єлса продовжив угоду з фіналістом Ліги Європи

Б'єлса продовжив угоду з фіналістом Ліги Європи
Марсело Б'єлса ще рік працюватиме з басками Фото: АР

Головний тренер "Атлетика" Марсело Б'єлса погодився продовжити контракт з басками ще на один рік, поклавши таким чином край усім спекуляціям стосовно свого найближчого майбутнього. Нова угода розрахована до червня 2013 року.

Колишній тренер збірних Аргентини та Чилі очолив клуб із Більбао в липні 2011-го, і за підсумками першого ж сезону його команда пробилася до фіналів Кубку Іспанії та Ліги Європи УЄФА, де поступилася відповідно "Барселоні" та мадридському "Атлетико". Втім, у національній першості "Атлетик" фінішував лише на десятому місці.

Уродженець Росаріо до цього працював із аргентинським "Ньюеллс Олд Бойз", мексиканськими "Атласом" та "Америкою", а ось на теренах Європи 56-річний фахівець провів лише шість поєдинків на чолі іспанського "Еспаньола" у 1998 році.

У новому єврокубковому сезоні "Атлетик" розпочне боротьбу в Лізі Європи з третього відбірного раунду, і цього разу намагатиметься зробити на крок більше та здобути трофей турніру.

Зараз ви читаєте новину «Б'єлса продовжив угоду з фіналістом Ліги Європи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі