четвер, 08 липня 2010 16:36

Баскетбол. Українські клуби отримали суперників в єврокубках

Баскетбол. Українські клуби отримали суперників в єврокубках

Першим суперником київського "Будівельника" у баскетбольній Євролізі став грецький клуб "Маруссі".

"Альба" (Німеччина) - "Роанн" (Франція)

"Хемофарм" (Сербія) - "Галіль Гільбоа" (Ізраїль)

УНІКС (Росія) - "Гронінген" (Голландія)

"Німбурк" (Чехія) - "Спірит" (Бельгія)

"Асвел" (Франція) - "Будучность" (Чорногорія)

"Ле Ман" (Франція) - "Банвіт" (Туреччина)

"Хімки" (Росія) - "Казерта" (Італія)

"Будівельник" (Україна) - "Маруссі" (Греція)

У разі перемоги "Будівельника" над "Маруссі" він зіграє з переможцем пари "Хімки" - "Казерта". Самі матчі Євроліги відбудуться у вересні цього року, але чи зможе столичний клуб проводити поєдинки в Києві не відомо. Ситуація з реконструкцією Палацу Спорту просувається повільно.

Дві румунські команди, одна португальська і одна французька, такий підсумок жеребкування для українських баскетбольних клубів в єврокубках.

Чемпіон України маріупольський "Азовмаш" буде брати участь у кваліфікації Єврокубка. Наш клуб був сіяним, але наш чемпіон отримав в суперники досить грізний французький клуб "Орлеан". Першу гру маріупольці зіграють у гостях, а повторний поєдинок - вдома. Переможець цього протистояння пройде в груповий турнір Єврокубка.

Під час жеребкування Єврочелленджа, БК "Київ" і "Ферро" були серед сіяних, а "Хімік" - ні. Київським "вовкам" у суперники дісталася румунська "Стяуа", "Ферро" зіграє з португальською "Бенфікою".

Перші матчі наші клуби проведуть в рідних стінах 29 вересня, а ось "Хімік" зіграє в цей же день на виїзді з румунським клубом "Асесофт". Матч-відповідь відбудеться 6 жовтня. Переможці вийдуть у груповий турнір Єврочелленджа.

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «Баскетбол. Українські клуби отримали суперників в єврокубках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі