вівторок, 14 січня 2020 09:12

"Барселона" офіційно звільнила Вальверде та призначила нового тренера

"Барселона" офіційно звільнила Вальверде та призначила нового тренера
Кіке Сетьєн до цього не працював із топклубами. Фото: Reuters

Ернесто Вальверде звільнив крісло головного тренера "Барселони". Замість нього команду очолив інший іспанський фахівець – Кіке Сетьєн.

Останнім поєдинком 55-річного фахівця на чолі каталонського гранда став півфінал Суперкубка Іспанії, де "Барса" поступилась "Атлетіко" (2:3).

Іспанець очолив "блаугранас" улітку 2017-го, замінивши на цій посаді Луїса Енріке. Варто відзначити, що "Барса" вперше за 17 років попрощалась із наставником посеред сезону. За каденції Вальверде каталонці двічі ставали чемпіонами Прімери, завоювали Кубок Короля, а також тріумфували в Суперкубку Іспанії.

Новим головним тренером "блаугранас" став Кіке Сетьєн, контракт з яким розраховано до літа 2022 року. Влітку 61-річний фахівець залишив "Бетіс". Сетьєн має досвід роботи в "Лас-Пальмасі", "Луго", "Расінгу" та ще низці іспанських клубів. Раніше фахівець сам неодноразово заявляв, що мріє попрацювати в каталонському клубі, пише "Футбол 24"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гвардіола в Англії розбив 4 елітні автівки на кругленьку суму

Після 19 турів Прімери "Барселона" лідирує, випереджаючи "Реал" лише за додатковими показниками. В 1/8 фіналу Ліги чемпіонів на каталонців очікує зустріч із "Наполі".

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" офіційно звільнила Вальверде та призначила нового тренера». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі