пʼятниця, 15 квітня 2011 11:09

"Багато гравців "Динамо" занадто високої про себе думки" - Шовковський

"Багато гравців "Динамо" занадто високої про себе думки" - Шовковський

Воротар київського "Динамо" Олександр Шовковський прокоментував виліт команди з Ліги Європи. Нагадаємо, що в чвертьфіналі турніру "Динамо" за підсумками двох ігор поступилося "Бразі".

"Об'єктивно кажучи, якщо команда грає в більшості півтора тайму, але не отримує з цього користі, значить, вона не повинна грати у півфіналі Ліги Європи. Що трапилося? Це питання не до мене. Думаю, кожен гравець повинен об'єктивно оцінювати свою гру. Але для цього треба бути відкритим, а у нас, на жаль, багато гравців занадто високої про себе думки.

Хочеться наговорити багато всього, але професійна етика не дозволяє. Сказав те, з чого почав нашу розмову, як раз тому, що сподіваюся: дехто почує мене і зробить певні висновки. Знаєте, таке склалося враження, що багатьом нашим гравцям весь світ щось винен.

Намагаюся як капітан команди керувати партнерами. Але людину можна навчити лише в тому випадку, якщо він хоче чогось навчитися, якщо він відкритий для діалогу. Коли ж говориш, а від тебе відвертаються ...", - цитує Шовковського "Динамоманія".

Нагадаємо, матч-відповідь 1 / 4 фіналу Ліги Європи "Брага" - "Динамо" завершився з рахунком 0:0 і київська команда за підсумками двох матчів вибула з турніру.

Зараз ви читаєте новину «"Багато гравців "Динамо" занадто високої про себе думки" - Шовковський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі