понеділок, 16 лютого 2009 23:39

Автобус "Фіорентіни" збив уболівальника "Дженоа"

Автобус "Фіорентіни" збив уболівальника "Дженоа"
Уболівальник італійського футбольного клубу "Дженоа" потрапив під колеса автобуса "Фіорентіни". Трагедія сталася у неділю, після матчу цих команд у рамках чемпіонату країни, повідомляє Channel4.

Матч завершився з рахунком 3:3, причому "Дженоа" вів 3:0, але несподівано зіграв унічию. "Фіорентіну" від поразки врятував Адріан Муту, який зробив хет-трик, і вболівальники "Дженоа" були засмучені таким результатом матчу.

Після гри фани "Дженоа" закидали автобус "Фіорентіни" камінням і пляшками. Мабуть, водій намагався пошвидше виїхати з території стадіону і не помітив, як збив 37-річного Габріеле Амато, вболівальника команди господарів.

Ще до інциденту з автобусом президент "Дженоа" Енріко Прециозі та інші керівники клубу намагалися заспокоїти розлючених фанатів і вмовляли їх піти зі стадіону, проте їх  слухали не всі.

У результаті автобус "Фіорентіни" виїжджав зі стадіону у супроводі поліцейських машин. Про стан здоров"я потерпілого фана "Дженоа" не повідомляється.

РИА Новости, Газета.ру, Фанат, Channel4

Зараз ви читаєте новину «Автобус "Фіорентіни" збив уболівальника "Дженоа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі