пʼятниця, 06 лютого 2009 18:22

АТР Загреб. Стаховський не зміг повторити минулорічний успіх

АТР Загреб. Стаховський не зміг повторити минулорічний успіх

Найкращий український тенісист Сергій Стаховський залишає турнір в Загребі, на якому минулого року відсвяткував свій перший тріумф на турнірах АТР. У чвертьфіналі перша "ракетка" України програв сербові Віктору Троїцкі - 3:6, 2:6.

Нагадаємо, що в першому раунді Стаховський був сильнішим за Домініка Хрбати - 6:2, 4:6, 6:1, а в другому здолав хорватського гіганта Іво Карловіча - 6:4, 3:6, 6:3.

За вихід в чвертьфінал Сергій отримав 10 850 євро і 45 очок в рейтинг, пише sport.segodnya.

Стаховський - перший українець з часів Андрія Медведєва, який виграв турнір ATP. Свою першу перемогу в основній сітці турніру ATP і першу перемогу над гравцем, який входить в кращу тридцятку світового рейтингу, Сергій взяв на турнірі ATP в Мілані в лютому 2005 року. У квітні 2006 року дебютував в Кубку Девіса у складі збірної України.

Має в активі перемоги над Маріо Анчічем, Дмитром Турсуновим, Іваном Любічичем, Іво Карловічем, Крістофом Рокусом. Янко Тіпсаревічем. Хобі: Баскетбол, футбол, плавання, музика. Улюблений гравець: Піт Сампрас.

Довідка sport.kharkiv.com

Зараз ви читаєте новину «АТР Загреб. Стаховський не зміг повторити минулорічний успіх». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі