четвер, 20 лютого 2020 00:19

"Аталанта" розбила "Валенсію". Моурінью програв "Лейпцигу" - результати матчів Ліги чемпіонів

"Аталанта" розбила "Валенсію". Моурінью програв "Лейпцигу" - результати матчів Ліги чемпіонів
Малиновський замінив Гомеса

Команда українця Руслана Малиновського "Аталанта" розбила в першому матчі 1/8 фіналу Ліги чемпіонів іспанську "Валенсію" – 4:1.

Бергамці відразу захопили ініціативу й планомірно тиснули на ворота суперників. Уже в першому таймі "Аталанта" вела – 2:0. Відзначилися Хатебур та Ілічич. Гості мали один момент, який не реалізували.

У другій половині гри побиття суперників продовжилося. Фройлер і знову Іллічич довели рахунок до розгрому – 4:0. Лише після цього господарі вгомонилися й дозволили росіянину Черишеву забити гол престижу – 4:1.

Руслан Малиновський почав матч у запасі й вийшов на останні 10 хвилин гри. За цей час Руслан мав шанс забити, але м'яч після його удару полетів далеко від воріт.

В іншому матчі дня "Лейпциг" на виїзді тиснув на знекровлений "Тоттенгем", але англійців рятував воротар Уго Льоріс. Однак у другому таймі навіть він виявився безсилим, коли Вернер забив з 11-метрової позначки. У підсумку гостьовий виграш "Лейпцига" – 1:0.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сенсації у Мадриді та Дортмунді:перші результати матчів 1/8 Ліги чемпіонів

Завтра будуть зіграні матчі Ліги Європи. "Шахтар" у Харкові прийматиме лісабонську "Бенфіку".

Зараз ви читаєте новину «"Аталанта" розбила "Валенсію". Моурінью програв "Лейпцигу" - результати матчів Ліги чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі