субота, 26 листопада 2016 21:46

Ярмоленко забив за "Динамо" на 117 день

Ярмоленко забив за "Динамо" на 117 день

Київське "Динамо" переграло у черговому турі чемпіонату України в Луцьку місцеву "Волинь" з рахунком 4:1. Хет-трик на рахунку Жуніора Мораеса. Ще один гол забив Андрій Ярмоленко.

Кияни першими пропустили. Після дальнього удару Шабанова першим на добивання встиг Діденко. Чемпіони взагалі не надто переконливо виглядали в першому таймі. Динамівці оговталися не відразу. На 16 хвилині комбінація Рибалка-Громов-Мораєс завершилася голом. Бразилець забивав уже в порожні ворота. Згодом столичні футболісти вийшли вперед. М'яч на рахунку Ярмоленка.

Востаннє Андрій забивав за київський клуб 31 липня у матчі 2-го туру проти "Карпат" (2:0).

Півзахисник перервав безгольову серію в 1199 хвилин і 117 днів. Ярмоленко забив 84-й м´яч у чемпіонатах України, випередивши за цим показником Андрія Шевченка (83 голи).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:"Повернення Теодорчика в "Динамо" неможливе" - агент

У другому таймі "Волинь" припинила чинити опір. Ще два м'ячі на рахунку Мораєса. Окрім них запам'яталася невпевнена гра голкіпера киян Рудька. Він помилився у ситуації з першим голом, і ледь не пропустив другий, невпевнено відбивши м'яч після штрафного. Варто відзначити й два гольові паси Громова. Артем вперше відзначився результативними діями після переходу до "Динамо".

Волинь - Динамо 1:4 (1:2, 0:2)

Голи: 1:0 - 6 Діденко, 1:1 - 20 Мораес, 1:2 - 45 Ярмоленко, 1:3 - 71 Мораес, 1:4 - 90 Мораес.

Волинь - Марчук, Никитюк, Логінов, Шабанов, Мелінішин, Романюк, Задерецький, Чепелюк, Дудик (Котюн, 77), Діденко (Дмитренко, 65), Петров (Деда, 46).

Динамо - Рудько, Хачеріді, Віда, Антунеш, Морозюк, Оріховський (Буяльський, 62), Сидорчук (Корзун, 77), Громов (Бесєдін, 85), Рибалка, Ярмоленко, Мораес.

Попередження: Чепелюк (11), Дудик (46), Шабанов (89), Никитюк (90).

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" не гратиме в єврокубках

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко забив за "Динамо" на 117 день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі