середа, 08 листопада 2017 01:52

Ярмоленко пробивав пенальті після тренування збірної України
13

Відкрите тренування збірної України
Фото: Ірина Козюпа
Відкрите тренування збірної України
Відкрите тренування збірної України
Відкрите тренування збірної України
Відкрите тренування збірної України

Національна збірна України провела відкрите тренування на стадіоні імені Віктора Баннікова біля Будинку футболу у Києві.

"У збірній України я знаю Ярмоленка і Коноплянку", - каже зовсім маленький вболівальник. Журналістка питає хлопчика, хто ще йому подобається в команді.

"Шевченко", - подумавши, каже дитина.

Наставник, який напередодні звітував за відбір на Кубок світу у Будинку футболу на засіданні виконкому ФФУ, викликав на цей збір чимало новачків. Найменші фанати ще не встигли вивчити всіх дебютантів.

Навіть журналісти не відразу змогли розібрати хто є хто під час тренування. Через холодну погоду майже всі гравці натягнули шапки на самі очі і закуталися в шалики.

За індивідуальною програмою займався захисник Богдан Бутко. Євген Коноплянка, який отримав невелику травму в матчі за "Шальке", участі в сесії не приймав. Тільки вечером вівторка до Києва з Греції прибув довикликаний Євген Шахов з ПАОКа.

Тренування тривало близько години: пробіжка, робота з м´ячем і двосторонка. Андрій Шевченко грав разом з підопічними і навіть мав кілька моментів, щоб відзначитися.

Ярмоленко, Бесєдін і Хачеріді затрималися на полі і пробивали пенальті Ковалю. Решту збірників розминали руки, підписуючи фанатам футболки, бутси і плакати. Одним з найактивнішим у цьому компоненті виявився вже згаданий Хачеріді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Можете замовляти квитки": Шевченко залишився тренером збірної і зробив сміливу заяву

В четвер збірна України вилетить у Львів, де наступного дня зіграє товариський матч проти Словаччини. Зустріч пройде на "Арені Львів" о 20:00.

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко пробивав пенальті після тренування збірної України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі