неділя, 01 вересня 2019 09:15

"Ярмоленко - нереальний футболіст" – фанати "Вест Гема" в захопленні від гри українця

"Ярмоленко - нереальний футболіст" – фанати "Вест Гема" в захопленні від гри українця
Фанати "Вест Гема" не приховують радощів від повернення Ярмоленка

Український вінгер Андрій Ярмоленко вийшов у стартовому складі в матчі з "Норвічем" і забив другий гол "Вест Гема". Його команда виграла 2:0, а фанати лондонського клубу залишилися задоволені тим, що український гравець не тільки забив гол, але і в цілому добре проявив себе в цьому матчі. Тепер вони чекають від Ярмоленка, що він буде продовжувати забивати голи і радувати фанатів своєю яскравою грою протягом усього сезону.

Про це пише footboom.com

HammersChat: З першого дня я вже говорив, що Ярмоленко - нереальний футболіст.

Luke: Люблю його (Ярмоленко, - прим.) І люблю цей клуб.

Ethan: 11 місяців без футболу, складна травма, багато сумнівів з приводу того, чи зможе Ярмоленко повернутися на високий рівень. Було багато негативу для українського футболіста за цей час, але він не став здаватися і опускати руки. Ярмоленко наполегливо працював і повернувся на поле. Тепер він забиває важливий гол і допомагає "Вест Гему" виграти. Це неймовірно.

Ben: Ярмоленко опинився в потрібний момент в потрібному місці. Можливо, гол трохи нелогічний вийшов, але потрібно вміти забивати в будь-якій ситуації. Ярмоленко довів свій високий клас в цьому моменті. Та й в матчі в цілому.

David: Дуже добре, що Ярмоленко знову забиває! Якщо він набере хорошу форму, то ми можемо розраховувати на щось цікаве в цьому сезоні. Нам не вистачало Андрія в минулому сезоні. Він дійсно порадував всіх.

Adam: Не впевнений, що варто було відпускати Ярмоленка в збірну України. Судячи з календаря, у них немає потреби в нашому гравцеві зараз. А всі ці перельоти і матчі на поганих полях - це ні до чого доброго не приведе. Зараз Ярмоленко потрібно поступово додавати, не поспішати і не грати надто багато, щоб не трапився рецидив травми.

Ironess: Будемо вірити, що в цьому сезоні Ярмоленко виправдає всі очікування фанатів і тренерського штабу. Всі знають, що Андрій може дуже добре грати і багато забивати. Цей гол повинен надати йому натхнення. Успішний виступ "Вест Гема" залежить, в тому числі, і від Ярмоленко. Він один з тих, хто повинен вести команду вперед, до серйозних досягнень.

Eddie: Відмінно зроблено в епізоді з голом. Андрій швидко розібрався, що потрібно зробити і красиво закинув м'яч у ворота. Саме цього від Ярмоленко все і чекають. Думаю, що цей гол додасть йому впевненості в своїх силах.

Lee: Ярмоленко заслужив похвалу не тільки за забитий гол в цьому матчі. Український гравець відмінно провів все відведений йому час на полі. Він заслужив високу оцінку за свою гру. Шкода, що зараз буде перерва на збірні.

Ian: Початок покладено! Удачі Ярмоленко і всій команді в цьому сезоні. Чекаємо від Андрія хоча б 10-12 голів в чемпіонаті Англії. Він може повести команду за собою, якщо буде грати так, як він це робив часом в "Боруссії" і як робив це в "Динамо". Нам всім потрібен той Ярмоленко, який буде "запалювати" в атаці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярмоленко забив красень-гол в англійській Прем'єр-лізі

У матчі 4 туру англійської Прем'єр-ліги Андрій Ярмоленко забив м'яч, а його "Вест Гем" здобув перемогу над "Норвічем" – 2:0.

Зараз ви читаєте новину «"Ярмоленко - нереальний футболіст" – фанати "Вест Гема" в захопленні від гри українця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі