середа, 01 жовтня 2014 12:48

Ярмоленко допомагає українській армії

Ярмоленко допомагає українській армії
Андрій Ярмоленко

Українські спортсмени продовжують виставляти свої раритети, щоб допомогти українській армії. Нині на продаж на благодійний аукціон для допомоги АТО виставив свою футболку "Динамо" сезону 2009/2010 Андрій Ярмоленко.

Її стартова ціна становила 1000 гривень, однак вже зараз серед виставлених на аукціон сувенірів, форма динамівця є найдорожчою. За неї готові віддати 3350 грн. При цьому, футболки його одноклубників Євгена Макаренка та Олександра Рибки йдуть трохи дешевше, 1250 і 1000 грн відповідно.

А за м'яч з автографами ведучих і журналістів телеканалу "Футбол" готові викласти поки лише 500 грн. Виручені від продажу гроші відправлять на допомогу учасникам антитерористичної операції.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що екс-форвард київського "Динамо", а нині гравець хорватського "Хайдука" Артем Мілевський взяв участь в аукціоні на підтримку української армії. 29-річний спортсмен написав на футболці свого нового клубу: "За мир в Україні! З любов'ю, Артем Мілевський".

Зараз ви читаєте новину «Ярмоленко допомагає українській армії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі