середа, 18 листопада 2009 12:03

Аргентинський футболіст залишив команду через погрози фанатів

Аргентинський футболіст залишив команду через погрози фанатів

Футболіст аргентинського клубу "Тігре" Матіас Хіменес оголосив про те, що залишає команду через погрози вболівальників, повідомляє Reuters.

За словами Хіменеса, фанати зустріли його на вулиці, коли він ішов додому, і звинуватили в небажанні боротися на полі. Гравець додав, що потім сталося "щось огидне", але не сказав, що саме сталося.

Хіменес вже повідомив про рішення залишити "Тігре" своєму агентові й раді директорів клубу. Гравець відзначив, що він йде з команди, оскільки повинен думати про безпеку своєї сім"ї. 26-річний футболіст одружений, має двох дітей.

До кінця 2009 року Хіменес буде тренуватися на базі "Тігре", а на початку наступного року, коли в Аргентині відкриється трансферне вікно, займеться пошуками нової команди.

В осінньому чемпіонаті Аргентини (у цій країні протягом одного року проходять дві першості країни) "Тігре" займає останнє місце. У 14 матчах команда набрала лише вісім очок.

lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Аргентинський футболіст залишив команду через погрози фанатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі