понеділок, 09 вересня 2019 09:31

Яремчук розповів, чому не перейшов у "Рому"

Яремчук розповів, чому не перейшов у "Рому"
Роман Яремчук проводить вже 3 сезон у складі бельгійського "Гента"

Нападаючий збірної України і бельгійського "Гента" Роман Яремчук розповів про можливості переходу в "Рому." За його словами, італійці дійсно вели переговори про його перехід.

"Щодо "Роми" - було все серйозно з їхнього боку. Але в один момент все припинилося. Так, у мене було бажання перейти туди. Знаю, що Джеко там основний нападник. Але приклад Саші Зінченка показує, що в такому клубі можна прогресувати. Він говорив, якщо є така можливість, потрібно їхати і чіплятися.

Клуби спілкувалися, але потім все закінчилося. Говорили про великі суми. Якщо об'єктивно дивитися на речі, то я не коштую таких грошей. Малиновський сказав, що в Італії дуже великі навантаження. Дуже інтенсивно все", - сказав Яремчук в ефірі програми "Профутбол".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Коноплянка розповів, чому не зміг заграти у Німеччині

У нинішньому сезоні 23-річний Яремчук зіграв у 8 матчах за "Гент". Український нападник відзначився 6 голами і 3 результативними передачами. Контракт Романа з бельгійським клубом закінчується в червні 2021-го.

Зараз ви читаєте новину «Яремчук розповів, чому не перейшов у "Рому"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі