понеділок, 21 вересня 2009 12:06

Арбітр Бузакка показав вболівальникам "середній" палець (ВІДЕО)

Арбітр Бузакка показав вболівальникам "середній" палець (ВІДЕО)

Відомий рефері Массімо Бузакка вибачився за непристойний жест на адресу вболівальників під час суботнього матчу Кубка Швейцарії між клубом третього дивізіону "Баден" і представником суперліги "Янг Бойз" (3:1). Цей 40-річний арбітр, як головний суддя останнього фіналу Ліги чемпіонів, "Барселона" - "Манчестер Юнайтед", працює на вищому рівні вже 10 років і брав участь в чемпіонатах світу і Європи 2006 і 2008 років відповідно. Після Кубка конфедерацій швейцарець потрапив в число кандидатів на обслуговування фінального турніру ЧС-2010.

Бузакка відреагував на нападки з боку групи прихильників "Янг Бойз". Коли "Баден" повів в рахунку, його вболівальники почали залишати свої місця і перелазити через загорожу по периметру поля. Суддя попросив дати оголошення по стадіону з попередженням, після чого фанати гостей почали скандувати образи на адресу рефері. У відповідь він підняв руку і показав середній палець.

"Дозволив собі відповісти на словесні образи вболівальників і допустив негідний жест. Я просто втратив голову. Цього не повинно було трапитися. Варто було реагувати стриманіше", - приводить АР слова Бузакки з офіційної заяви на офіційному сайті Швейцарської федерації футболу (SFA). Тепер оцінку провині судді дадуть його колеги з відповідного комітету SFA.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Арбітр Бузакка показав вболівальникам "середній" палець (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі