неділя, 02 жовтня 2011 13:59

"Анжі" готовий платити Моурінью 30 мільйонів євро на рік

"Анжі" готовий платити Моурінью 30 мільйонів євро на рік

Головний тренер збірної Англії з футболу Фабіо Капелло спростував інтерес до нього з боку махачкалинського клубу "Анжі", повідомляє АФП.

Попередній головний тренер "Анжі" Гаджи Гаджиєв був звільнений від займаної посади наприкінці вересня. До найближчих матчів команду готують Андрій Гордєєв і граючий тренер Роберто Карлос.

"Ніхто не зв'язувався зі мною з Росії, тому я був здивований, прочитавши, що в моїх послугах зацікавлене керівництво "Анжі". Мені часто приписують інтерес з боку різних команд. На всі ці чутки я завжди відповідаю, що зараз повністю зосереджений на роботі зі збірною Англії, якій належить зараз вирішити завдання потрапити на Євро-2012. Я зможу поговорити з вами про своє майбутнє після найближчої гри збірної", - сказав 65-річний фахівець.

Англійці, в активі яких 17 очок, лідирують у відбірній групі G. У найближчому матчі їм належить провести виїзний матч проти збірної Чорногорії (11 балів), яка йде на другому місці і має один матч в запасі.

Іншим кандидатом на пост головного тренера махачкалинців називають Жозе Моурінью, якому "Анжі" нібито готовий платити 30 мільйонів євро на рік. За даними ЗМІ, футболісти збірної Англії Стівен Джеррард і Френк Лемпард також входять в сферу інтересів "Анжі" і можуть змінити клуб у січні 2012 року.

Зараз ви читаєте новину «"Анжі" готовий платити Моурінью 30 мільйонів євро на рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі