вівторок, 10 січня 2012 16:22

Анрі забив за "Арсенал" на очах у Бекхема
7

Фото: Reuters

Нападаючий "Арсеналу" Тьєррі Анрі забив гол у першому ж матчі після повернення в лондонський клуб.

Анрі почав матч 3-го раунду Кубка Англії проти "Лідса" на лавці запасних, а на 68-й хвилині вийшов на поле замість Маруана Шамаха. На 78-й хвилині Анрі забив гол і приніс своїй команді перемогу.

Головний тренер "Арсеналу" Арсен Венгер після гри заявив, що його не здивував успішний виступ Анрі, оскільки він бачив, як цей футболіст працює на тренуваннях. Венгер наголосив, що він не випустив би форварда на поле, якщо б він не був готовий до гри, повідомляє офіційний сайт "Арсеналу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Значну частину часу я проведу на лавці запасних"- Анрі повернувся в "Арсенал"

34-річний Анрі виступав за "Арсенал" з 1999 по 2007 роки, а потім перейшов до іспанської "Барселони". В даний час контракт форварда належить американському клубу "Нью-Йорк Ред Булл", а за "Арсенал" він гратиме на правах оренди у січні та лютому 2012 року.

Додамо, що з трибун за матчем спостерігав Девід Бекхем. Екс-футболіст "Манчестер Юнайтед" привів на гру синів Брукліна та Ромео.

Зараз ви читаєте новину «Анрі забив за "Арсенал" на очах у Бекхема». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі