вівторок, 26 жовтня 2010 18:19

Англійці поскаржаться на Росію у ФІФА

Англійці поскаржаться на Росію у ФІФА
Представники заявки Англії на проведення чемпіонату світу 2018 року направили офіційну скаргу у ФІФА на главу російської заявки Олексія Сорокіна, інформує The Guardian.

Англійці вимагають, щоб Сорокін публічно вибачився за свої слова, сказані ним про один з найвищих у Європі рівнів злочинності і вживання алкоголю молоддю в Лондоні.

На Туманному Альбіоні вважають, що ці заяви суперечать правилам ФІФА, згідно з якими представники заявок не повинні зводити наклепи на своїх конкурентів, і сподіваються на те, що тепер від Сорокіна вимагатимуть офіційних пояснень.

При цьому сьогодні на міжнародній конференції в Цюріху Сорокін, коли його запитали про це, підкреслив, що був неправильно інтерпретований. Він розповів, що у своєму інтерв'ю лише зазначав відмінності в роботі британських і російських ЗМІ і не хотів зачепити англійських конкурентів.

Проте це пояснення англійців не задовольнило, хоча комітет з етики ФІФА навряд чи буде серйозно розглядати їх скаргу через зайнятість у розслідуванні справи про підкуп футбольних чиновників з метою покупки голосів на виборах країн-господарок чемпіонатів світу 2018 і 2022 років, які відбудуться 2 грудня.
За матеріалами СЭ
Зараз ви читаєте новину «Англійці поскаржаться на Росію у ФІФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі