середа, 04 січня 2023 13:33

Андрія Шевченка знову не беруть тренером у польську збірну: українець вже рік як безробітний

Андрія Шевченка знову не беруть тренером у польську збірну: українець вже рік як безробітний
Польща шукає головного тренера для своєї збірної, однак Андрія Шевченка там не вважають основним кандидатом. Фото: football.ua

Колишній наставник української збірної з футболу Андрій Шевченко із січня минулого року є безробітним. В італійському ФК "Дженоа" пропрацювати тренером йому вдалося менш як два місяці, в той час як шанс очолити збірну Польщі він уже одного разу втратив. Зараз же Польща знову шукає головного тренера для своєї збірної, однак Шевченка там уже не вважають основним кандидатом. Про це повідомив журналіст SportINTERIA Себастьян Сташевськи у Твіттері.

"Немає теми. У Шевченка сьогодні інші пріоритети в житті. А для нас він не є основним кандидатом", – написав Сташевськи.

Тож, схоже, що українець уже остаточно вибув із боротьби за вакантну посаду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ломаченка внесли до списку зрадників

На думку українського журналіста Романа Шахрая, сумніви у тренерських здібностях найкращого футболіста України часів незалежності були завжди.

"Якість гри футбольної збірної України під керівництвом тренера Андрія Шевченка переоцінена. Наша команда не змогла подолати жорстких умов відбору до Кубка світу-2018. Продемонструвала тільки один пристойний матч - харківський проти Туреччини, очолюваної Мірчею Луческу. Але й там обидва голи українці забили з порушенням правил. Натомість дозволили виграти групу старанній, але непримітній Ісландії.

Заведено вважати, що у відборі на Євро-2020 збірна стала демонструвати футбол, на якому наполягав тренер, - домінантний, із контролем м'яча. Але це перебільшення. Він був тільки у львівському поєдинку проти сербів", - писав він.

В УЄФА Андрія Шевченка теж не чекають. За даними голови Асоціації футболістів Олега Печерного, Шеву також попередили, що не визнають його президентом Української асоціації футболу (УАФ).

Зараз ви читаєте новину «Андрія Шевченка знову не беруть тренером у польську збірну: українець вже рік як безробітний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі