вівторок, 16 березня 2010 19:38

Альмейда може повернутися до Бразилії

Альмейда може повернутися до Бразилії

Термін заявки нових гравців для боротьби в чемпіонаті Ріо закінчився минулої п"ятниці. Однак керівництво "Флуміненсе" продовжує шукати поповнення для участі в чемпіонаті Бразилії.

Клуб звернув увагу на опорника Тінга з дортмундської "Боруссії" і захисника київського "Динамо" Леандро Алмейду. Переговори щодо останнього знаходяться на самій початковій стадії. Керівництво "Флу" поки просто поцікавилося становищем спортсмена у Східній Європі.

- Це були лише поверхневі контакти. Ніякої пропозиції не було зроблено. Думаю, що ймовірність угоди мала, але чого не буває в світі футболу, - повідомив агент гравця Ренато Моура.

Нагадаємо, що бразильський захисник Леандро Алмейда став гравцем київського "Динамо" в 2009 року, підписавши з клубом п"ятирічний контракт. До цього він захищав кольори бразильського клубу "Атлетіко Мінейро". Вартість трансферу гравця склала 4,5 млн. євро.

Усього за "Динамо" Алмейда провів 19 матчів, відзначитися забитими голами в яких бразильцеві так і не вдалося.

За матеріалами dynamomania.com, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Альмейда може повернутися до Бразилії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі