вівторок, 26 травня 2009 14:37

Алієв все ще мріє зробити хет-трик у ворота "Шахтаря"

Алієв все ще мріє зробити хет-трик у ворота "Шахтаря"
Півзахисник столичної команди дав інтерв"ю напередодні сьогоднішньої зустрічі "Динамо" з "Шахтарем", яка стане останньою для Юрія Сьоміна на чолі киян.

- Особисто мені буде прикро, якщо Юрій Палич від нас піде - сказав футболіст. - Але що поробиш? Це життя. Отже, у тренера є свої плани. Моє завдання грати та вміти співпрацювати з будь-яким наставником.

- По настрою в команді відчувається, що тренер думками вже в іншій команді?

- Він професіонал, тому по поведінці наставника важко здогадатися, про що він думає. Але в чому можу бути упевнений на сто відсотків, так це в тому, що до і під час матчу з "Шахтарем" тренер буде зосереджений тільки на грі. Зараз ми повністю налаштовані на підготовку до матчу. Якщо інформація про відхід тренера підтвердиться, він, напевно, з нами розпрощається. Хоча, зізнаюся чесно, брати участь в цьому заході мені буде сумно.

- Намагатиметеся порадувати тренера своєю грою?

- Звичайно. Забити "Шахтарю" у мене подвійний стимул. По-перше, таким чином я б віддячив Юрію Павловичу за спільну роботу, а по-друге, поліпшив би особисті показники. На цей чемпіонат ставив перед собою мету стати кращим бомбардиром. Зараз я на третій позиції, але надії не втрачаю - хочу забити завтра як мінімум три м"ячі.

- Які відчуття в тебе від зіграного сезону?

- Цей чемпіонат став для мене першим у прем"єр-лізі. Перед нашою командою стояло завдання виграти золоті медалі і потрапити в Лігу чемпіонів з першого місця. Ми цього досягли, чому я дуже радий.

Террикон

Зараз ви читаєте новину «Алієв все ще мріє зробити хет-трик у ворота "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі