субота, 25 грудня 2010 12:43

Алієв "втік" до Києва з тренування "Локомотива"

Алієв "втік" до Києва з тренування "Локомотива"

Український півзахисник московського "Локомотива" Олександр Алієв пропустить сьогоднішнє тренування свого клубу. Футболіст захворів ангіною і відлетів до Києва на лікування.

У всякому разі, така офіційна версія відсутності гравця збірної України на тренуванні свого клубу, повідомляє СЭ в Украине.

Нагадаємо, з майбутнім футболіста поки немає чіткої визначеності: з одного боку Алієв не раз підкреслював своє бажання повернутися в київське "Динамо", яке днями очолив тепер уже колишній наставник "Локомотива" Юрій Сьомін.

При цьому і сам російський фахівець дав зрозуміти, що не проти підсилити склад Біло-блакитних хавбеком, який стабільно грав при ньому, і в московській команді. З іншого боку, Алієв має діючий контракт з "Локо". Щоправда, російський клуб ще не до кінця розрахувався за трансфер річної давності Алієва з "Динамо".

Раніше стало відомо, що в новому сезоні РФПЛ Алієв навіть маючи на руках російський паспорт буде підпадати під дію ліміту на легіонерів.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Алієв "втік" до Києва з тренування "Локомотива"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі