середа, 22 грудня 2010 11:54

"Локомотив" не виплатив Алієву премії за минулий сезон

"Локомотив" не виплатив Алієву премії за минулий сезон

Український півзахисник московського "Локомотива" Олександр Алієв вважає, що керівництво "залізничників" не розрахувалося з ним за минулий сезон.

Про це він розповів в інтерв'ю газеті "Советский спорт", яке вийшло в середу, 22 грудня.

"Не знаю, як з іншими, а зі мною не розплатилися за сезон-2010. По зарплаті питань немає, а по преміальних вони залишаються", - повідомив Алієв.

При цьому він зазначив, що він поки не спілкувався з Юрієм Сьоміним, який ось-ось має очолити київське "Динамо" з приводу можливого повернення в український клуб.

"Чи запрошував мене Сьомін до Києва? А чого мене до Києва запрошувати? Київ - мій дім! А якщо ви про "Динамо", то розмов про це поки не було. Хоча, думаю, Сьомін був би радий мене там бачити. Ми з ним, до речі, 13 грудня спілкувалися. Про що говорили? Про життя", - сказав Алієв.

При цьому він зазначив, що не варто робити трагедії з його можливого відходу.

"В "Локомотиві" знайдуться умільці, які будуть забивати наступного року. У команді багато хороших гравців. Не треба робити з мого можливого відходу трагедії, - сказав Алієв. - За словами Смородської, у клубу серйозні плани? Все це тільки слова. Плани були серйозними і в минулому році. Але їх справжню ціну видно по підсумкового результату. Він міг бути куди кращим".

Нагадаємо, що президент "Динамо" Ігор Суркіс заявив, що його клуб побореться за Алієва, якщо того зажадає Юрій Сьомін. У свою чергу віце-президент московського "Локомотива" Юрій Білоус дав зрозуміти, що півзахисник залишиться в команді.

За матеріалами Корреспондент

Зараз ви читаєте новину «"Локомотив" не виплатив Алієву премії за минулий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі