середа, 06 жовтня 2010 13:47

Алієв не проти повернутися до Києва разом із Сьоміним

Алієв не проти повернутися до Києва разом із Сьоміним

Півзахисник "Локомотива" і збірної України Олександр Алієв розповів про підготовку національної команди до товариського матчу проти Канади, а також прокоментував ситуацію, що склалася в київському "Динамо".

"Завтра на теорії нам обіцяли показати відеозапису ігор за участю цієї команди. Зараз же поняття не маю, в який футбол грають канадці," - зізнався Олександр.

Також Алієв повідав, що підготовка збірної України проходить "нормально" і прокоментував гру своєї колишньої команди, київського "Динамо", в матчі з "Шахтарем".

"На даний момент виявився сильнішим "Шахтар", тому він і виграв. Гра йшла до гола. Гірники забили першими, і це, звичайно, помітно вплинуло на подальший перебіг матчу. Динамівці побігли відіграватися, але в результаті заробили вилучення і пропустили ще один м'яч . Все дуже просто", - говорить Олександр.

Крім того, Алієв висловився з приводу відставки Валерія Газзаєва.

"Найголовніше, щоб ця подія пішло на користь команді", - сказав півзахисник - Думаю, тренер прийняв правильне рішення. Якщо не виходить, нема чого продовжувати сидіти на цьому місці. Вважаю, що потрібно отримувати задоволення від своєї роботи і перемог команди. Раз таких перемог немає, значить, треба йти. Газзаєв вчинив абсолютно вірно, що пішов з "Динамо".

Олександр не став приховувати, що із задоволенням повернувся б до Києва разом з Юрієм Сьоміним, який за неофіційною інформацією є одним з кандидатів на пост головного тренера київської команди.

"Це навіть не обговорюється," - сказав Алієв.

За матеріалами СЭ в Украине

Зараз ви читаєте новину «Алієв не проти повернутися до Києва разом із Сьоміним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі