пʼятниця, 21 вересня 2007 10:00

Алдатов виграв "срібло" чемпіонату світу з боротьби

Першу медаль чемпіонату світу з боротьби до скарбнички збірної України поклав Ібрагім Алдатов, 23 роки. У фіналі у категорії до 74 кілограмів він зустрічався з росіянином Махачем Муртазалієвим.

Росіянин переміг 1:0, 2:2 і став дворазовим чемпіоном світу з вільної боротьби.

- Для мене це перший чемпіонат світу у новій вазі. Я вигравав цього року чемпіонат Європи, але це зовсім інший рівень. У фіналі дуже втомився, навіть немає сил на переможні емоції, - розповідає Муртазалієв кореспонденту "Весь Спорт". - Алдатова знав добре. Цього року у січні обіграв його на турнірі Яригіна у Красноярську. Та й взагалі, він же наш хлопець, російський (раніше Алдатов був громадянином Росії). Тактика була класичною - добре захищатися і працювати на контратаках. В принципі, вона спрацювала, за винятком одного моменту в другому періоді. Алдатову вдалося перевести мене в партер і зробити переворот у перехресному захваті. Зазвичай у таких випадках той, хто робить захват, робить відразу три перевороти, але мені пощастило. Сам не знаю, як вдалося вирватися. Це доводить, що хоч я і став найсильнішим у світі, треба ще працювати і працювати.

Зараз ви читаєте новину «Алдатов виграв "срібло" чемпіонату світу з боротьби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі