неділя, 24 січня 2010 14:34

Албанці змусили зірок "Реала" півтори години чекати на світло

Албанці змусили зірок "Реала" півтори години чекати на світло

В Албанії вибухнув скандал, після того, як 21 січня під час товариського матчу в Тірані між місцевим клубом "Грамозі" і мадридським "Реалом" на стадіоні згасло світло, і зірки королівського клубу - а "Реал", за вимогами організаторів зустрічі, виставив на матч найсильніший склад - вимушені були півтори години чекати, поки освітлення буде відновлено.

Матч був організований власником "Грамозі", албанським нафтовим магнатом, який заплатив "Реалу" два мільйони євро за цю гру. Склад "Грамозі" був посилений футболістами з інших клубів, і матч, який був відновлений після вирішення проблеми зі світлом, завершився мінімальною перемогою "Реала", у складі якого відзначилися Кака і Карім Бензема.

Наступного дня албанські газети вийшли із заголовками "Албанія виставила себе на посміховисько", а опозиція розкритикувала прем"єр-міністра країни Салі Беріша, який був присутній на матчі. На думку опозиції, витрачені на гру кошти краще було направити на допомогу жертвам недавньої повені.

Мадридська сторона також залишилася незадоволена інцидентом, і не дивлячись на те, що матч був дограний до кінця, на нагородження залишився лише капітан "Реала" Рауль. Директор стадіону, на якому відбулася гра, був звільнений того ж дня, повідомляє The Independent.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Албанці змусили зірок "Реала" півтори години чекати на світло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі