пʼятниця, 10 квітня 2020 09:24

"Якщо Зінченку доведеться піти з "Ман Сіті", це не означатиме страшний провал у кар'єрі" - Джулай

"Якщо Зінченку доведеться піти з "Ман Сіті", це не означатиме страшний провал у кар'єрі" - Джулай
Олександр Зінченко втратив місце у старовому складі "Ман Сіті" у поточному сезоні. Фото: рейтер

Журналіст і коментатор Дмитро Джулай поділився своєю думкою щодо перспектив Олександра Зінченка в "Манчестер Сіті".

"Якщо людина, по суті, на початку своєї кар'єри грає в "Манчестер Сіті", це про щось говорить. По-друге, можливість попрацювати з одним із кращих тренерів світу Гвардіолою.

Ми бачимо, що Зінченко виходить на позиції лівого захисника. Це його рідна позиція? Він отримує весь футбольний досвід, інформацію. І приїжджаючи в збірну, може легко грати на іншій позиції. У нього є навички робити на полі значно більше, ніж він би робив раніше, якби він був там, де грав. І мені здається, в матчах збірної ми це відчули".

З іншого боку, зрозуміло, що якщо в клубі такого рівня на позиції лівого захисника грає футболіст, який не є лівим захисником, то це логічний крок. Якщо навіть Зінченку доведеться піти в інший клуб, це не означатиме страшний провал у кар'єрі. Звичайно, буде прикро, якщо він не залишиться в цій команді. Але це футболіст, який зараз має можливість закріпитися на тому рівні, щоб ним цікавилися топ-клуби. Він ще досить молодий", - сказав Джулай під час стріму на YouTube-каналі Вацко Live.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зінченку варто піти до "Арсенала" чи "Ювентуса"


Олександр Зінченко нинішнього сезону провів 18 матчів за "Ман Сіті", забивши 1 гол.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Зінченку доведеться піти з "Ман Сіті", це не означатиме страшний провал у кар'єрі" - Джулай». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі