четвер, 17 жовтня 2019 16:53

"Якщо Суркіс когось ударив в обличчя – значить, по ділу" - Андронов

"Якщо Суркіс когось ударив в обличчя – значить, по ділу" - Андронов
Андронов вважає, що Суркіс просто так нікого бити не буде. Фото: з відкритих джерел

Російський коментатор Олексій Андронов прокоментував скандалу за участю Андрія Павелка та Григорія Суркіса, який відбувся під час матчу Україна – Португалія.

Про це пише "Футбол 24"

"Весело все відбувається. Або точніше, "весело". У момент, коли збірна країни близька до дивовижного (але заслуженого) досягнення, перша особа її федерації-асоціації влаштовує чвари...

Я знаю, що там було. І знаю, що Григорій Суркіс – не тільки поважна людина, але й у відмінній формі. І якщо він когось ударив в обличчя – значить, по ділу. І ПреЗЕдент вже втрутився в цю історію. Навіщо своїми руками розводити багаття навколо себе?" – написав Андронов у facebook.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Скоро побачимо Шевченка на чолі серйозного клубу" - Ребров

Конфлікт між Павелком і Суркісами розпочався з того, що Григорій Суркіс прийшов у президентську ложу НСК "Олімпійський" під час матчу Україна – Португалія. Саме гра завершилася перемогою українців 2:1. Після перемоги команда Шевченка гарантувала собі вихід на Євро -2020 з першого місця у групі.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Суркіс когось ударив в обличчя – значить, по ділу" - Андронов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі