четвер, 17 березня 2016 10:36

"Якщо Сабо такий патріот, нехай в АТО йде і воює" - Алієв

"Якщо Сабо такий патріот, нехай в АТО йде і воює" - Алієв
Алієв: "У Сабо вже старечий маразм". Фото: sport.ua

Екс-гравець збірної України Олександр Алієв у інтерв'ю виданню matchday.ua підтримав свого екс-партнера з національної команди Євгена Селезньова, який у міжсезоння перейшов з "Дніпра" до російської "Кубані".

"Звичайно, підтримую вибір Селезньова на користь "Кубані". Не розумію, що в цьому такого. Критикує його лише один "діяч", це Йожеф Сабо. Правильно йому Женя відповів: якщо можеш, допоможи родині матеріально. У Сабо - старечий маразм вже, і не варто його слухати і брати в нього інтерв'ю. Якщо Сабо такий патріот, нехай в АТО йде і воює, а не сидить і розповідає", - каже Олександр.

Ви зможете мені платити таку зарплату? - Селезньов заявив, що поїхав у Росію працювати, а не воювати

"Я підтримую Женю повністю. Він міг і в Європу поїхати. Але попереду чемпіонат Європи. Він хоче бути в формі і грати, щоб у Михайла Фоменка не було сумнівів, чи варто його запрошувати до збірної. Кар'єра футболіста не така довга, тому Женя думав про свою сім'ю і майбутнє Євро", - додав екс-футболіст збірної України.

Нагадаємо, раніше екс-тренер збірної України Йожеф Сабо дав негативну оцінку того, що зараз деякі українські футболісти виступають за російські клуби.

Зараз ви читаєте новину «"Якщо Сабо такий патріот, нехай в АТО йде і воює" - Алієв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі