понеділок, 26 грудня 2016 15:24

"Якби на Донбасі воювала Росія, війна б давно закінчилася не на користь України" - Андронов

"Якби на Донбасі воювала Росія, війна б давно закінчилася не на користь України" - Андронов
Олексій Андронов. Фото: dynamo.kiev.ua

Відомий російський коментатор Олексій Андронов вважає, що в Україні йде громадянська війна.

Про це він написав на своїй сторінці в Фейсбуці.

"А яка там війна? Ви ось прям серйозно вважаєте, що там (на Донбасі. - Прим.) офіційно (хоча б за чисельністю) воює країна (Росія. - Прим.)?

Питання її участі в цьому - це інше. Але якби воювала країна, війна б давно була закінчена. І не на користь України.

Ніякого офіційної, осмисленої участі Росії як країни або армії (і в країні, і в армії багато тих, хто різко проти) там немає, на відміну від Сирії. Це не виправдання, партизанщина його не варта, це питання про визначення.

Осмислено - це значить офіційно введені війська, їхня участь визнана і схвалена владою. Цього немає", - написав Андронов.

Минулого року Олексій Андронов дав резонансне інтерв'ю, де висловив свою незгоду з позицією російської влади щодо українського питання. Також свою думку про "русский мир" коментатор виклав у своєму пості в одній із соціальних мереж. Після цього юристи зверталися до Федеральної служби безпеки і Слідчого комітету Росії з проханням перевірити висловлювання на відповідність закону про екстремізм. Андронов змушений був публічно вибачитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російських коментаторів Олексія Андронова та Кирила Дементьєва відсторонили від роботи на "Матч ТВ"

Зараз ви читаєте новину «"Якби на Донбасі воювала Росія, війна б давно закінчилася не на користь України" - Андронов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі