пʼятниця, 11 січня 2013 13:47

"Якби Абрамовичу конче був потрібен Тайсон, він би його придбав" - Буряк

"Якби Абрамовичу конче був потрібен Тайсон, він би його придбав" - Буряк
Буряк не впевнений, що Тайсон в Англії обов'язково став би зіркою. Фото: hotsport.ua

Екс-тренер збірної України Леонід Буряк прокоментував можливу купівлю "Шахтарем" лідера атак харківського "Металіста" бразильця Тайсона.

"Якщо цей трансфер відбудеться, то він підтвердить давню футбольну істину: якщо якийсь гравець конче потрібний іншому клубові, то той його купить. Тут варто пригадати розмови, які велися стосовно вартості українських зірок – Ярмоленка, Коноплянки. Називалися різні суми: від 15 до 18 мільйонів. Однак можливий трансфер Тайсона (У пресі називається 12,5 млн євро) говорить, що насправді ці суми можуть бути дещо іншими й меншими", - каже він.

Буряк не вірить у те, що "Шахтар" з великими зусиллями виграв боротьбу в лондонського "Челсі", який теж претендував на гравця.

"Думаю, якби "Челсі" конче потребував би цього гравця, то він неодмінно його придбав. 12 мільйонів євро – це не та сума, яка б відлякала Абрамовича. На мою думку, лондонці особливо не напружувалися в цій боротьбі. Я б не сказав, що бразилець неодмінно став би зіркою чемпіонату Англії. А от для українського чемпіонату він дуже гарний гравець", - впевнений фахівець.

Раніше повідомлялося, що президент "Шахтаря" Рінат Ахметов не зміг домовитися з власником "Металіста" Сергієм Курченком про придбання Тайсона. У контракті футболіста вказана сума відступних у розмірі 20 млн доларів, у той час, як бос донеччан запропонував дещо меншу суму трансферу.

Зараз ви читаєте новину «"Якби Абрамовичу конче був потрібен Тайсон, він би його придбав" - Буряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі