понеділок, 25 лютого 2019 10:16

Як суперник "Динамо" в єврокубках оскандалився в Англії - відео

Як суперник "Динамо" в єврокубках оскандалився в Англії - відео
Кепа, праворуч, не захотів залишати поле за вказівкою тренера. Фото: Reuters

У вирішальному матчі Кубка англійської ліги суперник "Динамо" в Лізі Європи - "Челсі" поступився "Манчестер Сіті" в серії післяматчевих пенальті.

Цей поєдинок оскандалився поведінкою воротаря лондонців Кепи Аррісабалаги.

За дві хвилини до завершення компенсованого часу 24-річний іспанський голкіпер не виконав вказівку тренера і не захотів мінятися.

Італійський наставник лондонців Мауріціо Саррі збирався випустити запасного воротаря Віллі Кабальєро. Але Кепа відмовився залишати поле: він активно жестикулював, щось вигукував, у цілому, бурхливо реагував на ситуацію.

Саррі і його помічник Дзола кричали, щоб воротар йшов з поля, але страж воріт не слухав. Судді лише розводили руками і заспокоювали тренера "Челсі". Той розлютився і пішов в підтрибунне приміщення, але відразу ж повернувся.

Перед 11-метровими Антонію Рюдігер утримував Саррі: тренер збирався підійти до основного воротаря і влаштувати серйозну розмову.

У серії пенальті "Челсі" двічі схибив: невдача спіткала Жоржиньо і Давида Луїза.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Еден Азар - головний козир "Челсі", який може самотужки переграти "Динамо"

Після зустрічі легенда англійського футболу Гарі Лінекер назвав поведінку воротаря божевіллям і зазначив, що нічого подібного ніколи в житті не бачив.

Тренер "Челсі" Мауріціо Саррі так пояснив конфлікт з воротарем Кепою Аррісабалагою:

"Я не розібрався в ситуації і зрозумів все лише з появою у тренерської лави доктора. Це було велике непорозуміння. Я вирішив, що у воротаря була судома, що він не готовий до серії пенальті. Але справа була не в судомі, і він зміг вийти на пенальті.

Мені потрібно було заспокоїтися. Кепа зрозумів, що я міняю його через фізичні проблеми і сказав, що у нього немає проблем. І він мав рацію.

Я все зрозумів, коли прийшов доктор - він вибігав на поле до Кепе. Я поговорив з Кепою, але тільки для того, щоб прояснити ситуацію. Тепер я все розумію".

"Челсі" - "Манчестер Сіті" 0:0, пен - 3:4

Український легіонер манчестерців Олександр Зінченко провів на полі весь матч, зробив 9 спроб відбору м'яча, 8 з яких стали успішними. Це найкращий показник в складі обох команд. Також українець виграв 4 верхові дуелі. За цим показником він розділив перше місце в складі "Ман Сіті" з Ніколасом Отаменді.

Перший матч 1/8 Ліги Європи "Динамо" зіграє з "Челсі" на виїзді 7 березня.

Зараз ви читаєте новину «Як суперник "Динамо" в єврокубках оскандалився в Англії - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі