четвер, 04 грудня 2008 15:16

Як проходить тренувальний день Володимира Кличка (ФОТО)
5

Український суперважкоатлет проводить свій тренувальний збір в Іспанії і вже переходить до завершальної стадії підготовки бою з Рахманом.


Підготовка до поєдинку 13 грудня розписана по годинам. Тренувальний день Володимира Кличка починається з 8 ранку. Починається його ранкове тренування, програма якого включає розминку і вправи на розтяжку м"язів. Все це - під контролем фізіотерапевта Джона.

ід час занять в залі на екрани транслюють поєдинки суперника. Таким чином, засвоюється і теоретичний матеріал для розробки стратегій і тактик подальшого поєдинку. Після розтяжок Володимир починає тайпувати руки, це свого роду медитація перед тренуваннями. Паралельно тренер Емануель Стюарт обговорює з Владимиром нюанси техніки Хасіма Рахмана.

Володимир також в ході тренування декілька раундів відпрацьовує удари "на лапах". Це важлива частина підготовки, під час якої тренер виробляє техніку серій ударів під кожного з суперників, - спарингістів. Після чого у Владимира декілька раундів з грушею, але вже без захисту на руках. Потім знову робота з фізіотерапевтом, потім в тренажерному залі - навантаження на м"язи плечового суглоба.

Після ранкового тренування у Владимира є небагато часу для відпочинку. У 10:00 вся команда спускається на сніданок. У раціон "сніданку чемпіона" входять вівсянка (кожні три дні), фрукти і чай. Після чого - прочитання уранішньої преси, ще пару слів з Емануелем Стюартом по питаннях підготовки. Потім Владимир піднімається до себе в номер на масаж і відпочинок. Вечірнє тренування починається в 16:00.

K2 East Promotions

Зараз ви читаєте новину «Як проходить тренувальний день Володимира Кличка (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі