четвер, 24 вересня 2020 06:11

Як "Динамо" здолало "Гент"

Як "Динамо" здолало "Гент"
Кияни забили по м'ячу в кожному з таймів. Фото "Динамо Київ"

У першому матчі плей-офф кваліфікації Ліги чемпіонів "Динамо" обіграло "Гент", граючи майже весь другий тайм в більшості - 2:1. Повідомляє "Трибуна".

На старті першого тайму українській команді вдалося забити швидкий гол. Буяльський невдало вдарив, але м'яч потрапив у ноги Супрязі, який з кількох метрів відкрив рахунок - 0:1.

Суддям довелося дивитися відеоповтори, аби зарахувати м'яч - Влад уникнув офсайду буквально на кілька сантиметрів.

В середині першого тайму травмувався Яремчук. Здається, за три години збірна втратила відразу двох гравців зі статусом основних - це Роман і Євген Коноплянка.

Ближче до перерви кияни віддали ініціативу господарям і не зуміли втримати перевагу. Після подачі з кутового Кляйндінст (який і замінив Яремчука) випередив Бущана, який відверто помилився на виході - 1:1.

Ще один українець "Гента" Роман Безус також не зміг дограти матч до кінця - в другому таймі він швидко отримав дві жовті картки поспіль.

"Динамо" здобуло перемогу після того, як м'яч рикошетом від Пластуна (а ось і третій українець відзначився у бельгійців) відлетів до Де Пені, який пробив між ніг воротарю - 1:2.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" здолало "Гент" на виїзді

Гра-відповідь пройде 29 вересня в Києві. Початок - о 22.00.

Зараз ви читаєте новину «Як "Динамо" здолало "Гент"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі