понеділок, 21 жовтня 2019 12:19

Ахметов хотів повернути Зінченка в "Шахтар"

Ахметов хотів повернути Зінченка в "Шахтар"
Олександр Зінченко провів в "Уфі" один сезон. Фото: з відкритих джерел

Експерт програми "Великий футбол" Михайло Метревелі розповів, що президент "Шахтаря" Рінат Ахметов хотів повернути Олександра Зінченка. Коли той виступав у складі "Уфи", повідомляє "Спортарена".

"Взагалі, мені здається, що "Шахтар" близький до перебудови своєї ігрової моделі. Структура гри змінюватиметься на більш сучасній манері - 4-3-3. Для цього потрібен інший набір гравців. Я точно знаю, що президент клубу Рінат Ахметов давно думає про те, щоб перебудувати гру. Це було ще за Луческу, щоб команда грала 4-3-3.

Була ідея, що ця трійка в середині поля має бути ключовою. У ній мав був грати Зінченко. Тоді він виступав в "Уфі", і президент "Шахтаря" хотів повернути його. Напевно, у цій трійці грали б Зінченко, Степаненко і Патрік ", - сказав Мітрівелі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ліверпуль" не зміг перемогти "Манчестер Юнайтед"

Зінченко не зумів пробитися в основний склад Шахтаря й 2015-го став гравцем "Уфи". 2016-го півзахисник перебрався в "Манчестер Сіті". У нинішньому сезоні Олександр провів 9 матчів за "містян", в яких не відзначився результативними діями.

Зараз ви читаєте новину «Ахметов хотів повернути Зінченка в "Шахтар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі