неділя, 25 листопада 2012 11:53

Ахметов готовий до будь-яких санкцій УЄФА щодо Луїса Адріано

Ахметов готовий до будь-яких санкцій УЄФА щодо Луїса Адріано
Ахметов розчарований вчинком Луїса Адріано. Фото: shahta.org

Президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов оприлюднив офіційну заяву з приводу гола Луїса Адріано в Лізі Чемпіонів.

"Будучи президентом ФК "Шахтар", я хотів би публічно заявити, що кожен, хто має відношення до діяльності нашого клубу, сьогодні глибоко розчарований у зв'язку з інцидентом, що стався на матчі Ліги чемпіонів між "Шахтарем" і "Нордшелланд", що відбувся у вівторок , 20 листопада. У клубі ми твердо переконані, що принципи Fair Play - це фундаментальна основа футболу і трапилося є неприпустимим вчинком з боку футболіста нашої команди"- йдеться в заяві на офіційному сайті "Шахтаря".

"Я особисто провів зустріч з гравцями, обговорив, як важливо бути правильним прикладом для юних футболістів, уболівальників "Шахтаря" і для футболу в цілому, і заручився розумінням гравців того, що нічого подібного в майбутньому більше не повториться. Ми приймемо і виконаємо будь-яке рішення, яке винесе УЄФА щодо нашого футболіста"- відзначає Рінат Леонідович.

Раніше сам футболіст "Шахтаря" заявив про те, що він завжди поважав принципи Fair Play. А ось хорватський захисник "Нордшелланд" Іван Руньє повідомив наступне: "Срна сказав мені, що Луїс Адріано - клоун".

Зараз ви читаєте новину «Ахметов готовий до будь-яких санкцій УЄФА щодо Луїса Адріано». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі